Bo på Stevns

Kom til Stevns og bo

Fra det store landsted til rækkehuse og lejligheder – fra stråtag, bindingsværk og landidyl til nybyggeri eller en byggegrund, hvor alle muligheder står åbne. Her er der plads til at forme den tilværelse, du drømmer om.

Nærhed – Tryghed – Fællesskab

Uanset hvor du befinder dig i livet, har Stevns noget at byde på. Yngre eller ældre, med eller uden børn – her er det let at finde sig til rette. Her er plads til alle og til at forme tilværelsen, som du drømmer om: Flerfamiliebolig, køkkenhave, iværksætter eller måske alpakaavler?

Området er kendt for sin smukke natur og det lokale fællesskab – her finder du nærhed og tryghed.

Bo på Stevns bolig du har råd til

Boliger til priser, du kun tør drømme om

Hver gang du fjerner dig 10 kilometer fra Rådhuspladsen, sparer du næsten en halv million på en almindelig villa. Stevns tilbyder boliger i alle prisklasser, og den lave grundskyld er en fordel, som stadig flere får øjnene op for.

På Stevns får du større økonomisk frihed, der kan bruges til at arbejde mindre eller lave mere sjov i fritiden med.

Hvor skal du bo på Stevns? Find området, der opfylder dine boligdrømme

Plads til hele familien

Frisk luft og jord under neglene – på Stevns er der ikke brug for skovbørnehaver, for naturen er overalt. Her kan du trygt give børnene frie tøjler og lade dem boltre sig i haven.

Stevns har flere gode børnehaver, skoler og institutioner. Kommunen har en ambitiøs skolepolitik med fokus på at møde børnene, hvor de er. Desuden er der kort til gode uddannelsesmuligheder i Køge, hvor uddannelsesområdet er i kraftig udvikling.

Vil du udleve din drøm som iværksætter og skabe din egen arbejdsplads, så er der masser af tilbud, som hjælper dig godt i gang, og Stevns Kommune har nogle af de bedste rammevilkår for erhvervslivet samt billige erhvervsgrunde og lokaler

Matilde og Kaare flyttede til Rødvig med deres søn Frede i september 2018 – De nyder at have fået meget mere ro, mulighederne for at surfe, plads til at lade deres kreativitet blomstre og meget mere.

Tættere på, end du tror

 

Du tror måske, at Stevns er langt væk fra alt det, du kender, men det tager kun en time at køre fra København til Stevns. Fra Stevns ligger Sjælland åben for dine fødder, på under en time kan du nå til Hillerød mod nord, Møn mod syd og Slagelse mod vest.

 

Arbejder du i København, er toget mellem Rødvig og Køge med til at gøre din dagligdag bekvem. Fra Køge er du indenfor S-togsnettet med nem adgang til hele københavnsområdet. Med den kommende udbygning af Ringstedbanen i Køge bliver transporten fra Stevns endnu nemmere.

Bo på Stevns

Se alle mulighederne for indkøb, børnepasning, skoler, personlige lækkerier, transport eller sundhed

indlæser kort - vent venligst...

Bo på Stevns: 55.471070, 12.079468