Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Stevns har noget for alle

Er du til havudsigt eller bølgende kornmarker i baghaven? Små landsbyer med gadekær eller stemningsfulde købstæder? Byerne på Stevns har alle hver deres personlighed – gå på opdagelse på siden og lær byerne bedre at kende.

Fire skønne byer

På Stevns finder I både villaer i vandkanten, landidyl, nybyggeri og store huse med plads til din familie og jeres boligdrømme. I dagligdagen kan I glæde jer over et væld af sport- og idrætsaktiviteter, bredt udvalg af indkøbsmuligheder og gode folkeskoler og daginstitutioner.

Strøby Egede ligger i det nordlige Stevns med lang kyststrækning og rigt foreningsliv.

Rødvig er en hyggelig havneby på den sydligste del af Stevns med en masse aktiviteter indenfor havsport.

Hårlev ligger i vest og er en aktiv erhvervs- og stationsby.

Store Heddinge er Stevns’ købstad med spændende specialbutikker, biograf og svømmehal.

 

Frihed til at gøre det man har lyst til

Mød Lukas som er flyttet ud til et landsted for at være selvforsynende. Han nyder livet i kollektivet og friheden ved at være flyttet væk fra byen.

I de stevnske landsbyer finder I både små villakvarterer, store landsteder og autentiske huse, nogle indstandsatte og andre, hvor I kan sætte jeres helt eget præg.

Landsbyerne er kendt for at have stærke fællesskaber, hvor skoler og forsamlingshuse samler beboerne.

Find din drømmebolig til drømmepris

De billige boligpriser, en lavere skat og grundskyld gør Stevns til et attraktivt område - her finder I boliger i alle prisklasser og til enhver smag. De billigere boliger giver jer en større økonomisk frihed, som I f.eks. kan bruge til at få mere fritid. Om I så bruger den ekstra fritid på at slappe af i Stevns’ skønne natur eller udforsker kommunens mange fritidsaktiviteter er op til jer.


Seneste nyheder