Hårlev

Byen, hvor tiden aldrig står stille

De seneste år har nærmest budt på et bygge-boom, og byen tager imod dig med åbne arme med flere nye udstykninger med grunde til salg til både bolig og erhverv. Byen byder på huse i mange typer og aldre, men her har du også muligheden for at bygge drømmehuset selv. Helt særligt er Abildvænget med miljøvenlig lokalplan, hvor der blandt andet bliver lavet jordvarme.

Som knudepunkt på jernbanen ligger Hårlev centralt og praktisk, hvad enten du skal mod nord, syd eller øst, og med kun 15 km til motorvejen ligger hele Sjælland åben. Byen har en aktiv borger- og erhvervsforening, der afholder flere spændende arrangementer i løbet af året.

Midt i byen ligger Byskoven, som oase og frirum med mange muligheder. Med en mobil scene og toiletfaciliteter har skoven mulighed for at huse både koncerter og teaterforestillinger.

Hårlev har noget for alle i aldre fra skole og ungdomsklub til frivillighedscenter og ældreboliger. Hårlevhallerne og de omkringliggende boldbaner giver mange muligheder for motion.

Kom til Hårlev og bliv en del af en aktiv by.

Transport

Tid til Rådhuspladsen: 58 minutter.

Tid til motorvej E47: 20 minutter.

Hårlev ligger som et knudepunkt på Østbanen med kvartersdrift til Køge, og med togforbindelse mod Rødvig og Faxe Ladeplads. Turen til Køge tager kun 15 minutter, og fra Køge kan du nemt tage s-toget videre til København.

Fra Hårlev kan du også nemt skifte til busser, der kører til resten af Stevns.

Planlæg din rejse på:

rejseplanen.dk

Indkøbsmuligheder

Hårlev har et fint udbud af forskellige indkøbsmuligheder med både en Fakta og en stor SuperBrugsen.

Derudover er der en boghandel, vinspecialist og tøjbutik. Byen rummer desuden et byggemarked, samt Danish Agro Shoppen og HF-butikken, hvor du kan købe alt til dine dyr og din have.

 

Se flere indkøbsmuligheder her

Skoler og institutioner

I Hårlev ligger Hotherskolen med gode busforbindelser med rute 252, 253, 254, 274 og 275. I forbindelse med skolen er der også tilknyttet en SFO.

Hårlev har en opdelt børnehavne: Bulderbo for de mindste og Tryggevælde Øst for de 4-6-årige. Læs mere om skoletilbud i Stevns Kommune her, og læs mere om kommunens pasningstilbud her

Seneste nyheder