Rødvig

Havnebyen med den storslåede horisont

For foden af Stevns Klint ligger den charmerende havneby Rødvig. Fra byen kan I se landets krumning med Stevns Klint på den ene side, og Østersøen der strækker sig mod horisonten. Her kan I nyde den friske luft og stemning ved havnen, hvor I kan besøge havnegalleriet eller et af havnens gode spisesteder. I Rødvig havn vugger både lystbåde og fiskekuttere, som skaber liv og sjæl på havnen. Det er også her tingene sker især indenfor hav- og vandsport, da Sejlklubben Rødvig Stevns og Rødvig Roklub har hjemsted på havnen.

Byen rummer mange forskellige huse fra gamle charmerende huse til nye villaer, ejerlejligheder samt et hav af hyggelige sommerhuse, hvoraf nogle er blevet til helårsbeboelse.

Transport

Tid til Rådhuspladsen: 1 time 12 minutter.

Tid til motorvej E47: 25 minutter.

Rødvig ligger som Østbanens endestation, og herfra kan du nemt hoppe på toget mod Køge. Hver halve time kører toget, og rejsen til Køge tager 32 minutter.

Planlæg din rejse på:

rejseplanen.dk

Indkøbsmuligheder

I Rødvig kan du handle dine dagligvarer i Dagli’Brugsen, og købe friske fisk på havnen. Langs havnekajen finder du flere gode spisesteder, såsom Rødvig Kro & Badehotel, Café Marina og Helt i Fisk.

Vil du på shoppetur, er du kun 10 minutter fra købstaden Store Heddinge.

Se flere indkøbsmuligheder her

Skoler og institutioner

Fra Rødvig er det let at komme til Store Heddinge Skole, hvor toget på 6 minutter lander i Store Heddinge. Der går også busser fra Rødvig og direkte til skolen, så børnene nemt og sikkert kommer frem. I Rødvig ligger Stevns Friskole centralt placeret overfor Dagli’Brugsen.

Børnehaven Rødvig Børnecenter har nye, moderne og flotte faciliteter og ligger midt i hjertet af Rødvig, hvor der ikke er langt til hverken skov, strand eller naturoplevelser.

Læs mere om skoletilbud i Stevns Kommune her, og læs mere om kommunens pasningstilbud her

Seneste nyheder