Strøby Egede

En moderne by i udvikling

Strøby Egede ligger i det nordlige hjørne af Stevns og er et gammelt sommerhusområde med lystbådehavn. I dag er byen en moderne by i udvikling, hvor du finder den ene prægtige strandvejsvilla efter den anden. Byen er nærmest en uofficiel forstad til Køge, som i disse år er i stærk udvikling.

Som naturperle og omdrejningspunkt for udendørs aktiviteter finder du Solgårdsparken. Parken strækker sig fra Køge bugt og ned til Tryggevælde Å, og parken byder på mange spændende naturoplevelser. Solgårdsparkens Støtteforening har sørget for mange gode faciliteter, hvilket gør parken til et ideelt sted at opholde sig, grille og lege.

Med en skole og stor hal i byen er Strøby Egede ideel til den aktive familie. Her er du tæt på et bredt udvalg af sportsmuligheder til lands og til vands.

Transport

Tid til Rådhuspladsen: 49 minutter.

Tid til motorvej E47 og E20: 15 minutter.

Strøby Egede har gode transportmuligheder med kun 10 minutter til Køge.
Gennem Strøby Egede kører flere busser, der gør det nemt at komme rundt til resten af Stevns, men også til Køge. Turen til Køge i bus tager mellem 13-15 minutter og kører flere gange i timen.

Planlæg din rejse på:

Rejseplanen.dk

Indkøbsmuligheder

Midt i byen ligger forretningerne samlet. Her kan du handle dine dagligvarer i Netto eller Rema1000, og få friskbagt brød hos bageren. Her ligger desuden et apotek og en genbrugsforretning, et lækkert spisested med udsigt over Køge Bugt og et hyggeligt bibliotek.

I Strøby Egede er det hele samlet indenfor gåafstand, hvilket gør handleturen nemmere.

Se flere indkøbsmuligheder her

Seneste nyheder