Indkøb

Lokalt og personligt

Bredt udvalg af dagligvarebutikker

Uanset om du er løbet tør for mælk, eller om du skal handle stort ind til hele ugen, så kan du finde det hele i Stevns. I Stevns’ største byer og landsbyer finder I et bredt udvalg af dagligvarebutikker: SuperBrugsen, Netto, Rema 1000, Fakta, Aldi, Meny og Dagli’Brugsen. Fra de små landsbyer kan I nå en dagligvarebutik på en skøn cykeltur eller en hurtig køretur i bilen.

Smag på Stevns – gode lokale fødevarer.

Kunne I godt tænke jer at handle mere lokalt og bæredygtigt? I Stevns har de lokale gårdbutikker fokus på økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed.

Årstidens grøntsager og friske frugter, alverdens bær og æg fra frilandshøns og maget kød med saft og kraft fra frilandsgrise. En del af Stevns’ charme er de hyggelige gårdbutikker, hvor I kan finde kvalitetsfødevarer og gå på opdagelse i frugtplantagerne og plukke jeres egne bær og frugter.

Ud over gårdbutikkerne kan I også finde lokale byggerier med øl og mjød, slagter med eget pølsemageri og røgeri samt et økologisk mirkohønseri med frilandskyllinger.

Shop løs i hyggelige specialforretninger

I Stevns kan I gå på opdagelse i de hyggelige specialbutikker i kommunens købstad Store Heddinge og i byerne Hårlev og Strøby Egede. Specialforretningerne blomster og er med til at holde liv i kommunens handelsliv.

Her kan I finde alt, hvad hjertet begærer – tøj, boligindretning, blomster, vin, briller, cykler, værktøj og meget mere, som I ikke kan finde alle andre steder. Netop derfor har flere af butikkerne også kunder fra de større byer såsom København, Roskilde, Hornbæk og Næstved.

I kan også finde en række kædebutikker såsom Matas, Din Tøjmand og Bygma.

Indkøb på Stevns

indlæser kort - vent venligst...

Indkøb: 55.469513, 12.079468

Seneste nyheder