Jobmuligheder

Når du bor på Stevns, behøver du ikke at pendle langt for at finde arbejde. Der er lav arbejdsløshed i kommunen, erhvervslivet er i vækst og skaber flere og flere arbejdspladser, og du er samtidig tæt på Køge, som forventes at skabe 10.000 nye jobs i løbet af de kommende 10 år.

I Stevns Kommune er du tæt på et job:

  • Lav arbejdsløshed
  • Stevns’ virksomheder er i vækst og efterspørger arbejdskraft
  • Antallet af nye job i kommunen stiger hurtigere end på landsplan
  • Du er tæt på jobfesten i Køge
  • Hvis du selv starter virksomhed, er der masser af hjælp at hente!

Virksomhederne mangler dig!

I Stevns har du gode muligheder for at finde arbejde i en af kommunens virksomheder. Ledigheden i kommunen er lav, og erhvervslivet er i fremgang: her stiger antallet af nye job hurtigere end i resten af regionen og på landsplan. Du har særligt gode muligheder for at finde arbejde inden for bygge- og anlægsbranchen samt industri og transport, som er blandt de brancher, der vokser mest.

Få hjælp til at finde dit næste job hos Jobcenter Stevns.

Tæt på jobfesten i Køge

Når du bor på Stevns, er du tæt på alle jobmulighederne i Køge, som rummer en række store arbejdspladser f.eks. Sjællands Universitetshospital i Køge, Skandinavisk Transportcenter og flere store industrivirksomheder.

Køge er i vækst og i de kommende 10 år forventes 10.000 nye arbejdspladser.

 

Lav en jobsøgning på jobindex.dk

Skal du pendle til arbejde?

Det er let at pendle fra Stevns – fra den nordlige og vestlige del af kommunen kan du være på motorvej inden for et kvarter. Der går samtidig tog fra de større byer to gange i timen, og når den nye togbane fra Ringsted til København åbner i 2019, kan du komme fra Hårlev til Hovedbanegården på 45 minutter.

Transportmuligheder

Bliv din egen chef – spring ud som iværksætter

Vil du gerne slippe for at pendle og fastlåste arbejdstider, så spring ud som selvstændig. På Stevns bliver du en del af en blomstrende iværksætterkultur, og iværksætterne her klarer sig generelt rigtig godt. I Stevns finder du en lang række tilbud, som hjælper dig godt i gang og succesfuldt videre.

 

Tilbud til iværksættere

 

Seneste nyheder