Leg på Stevns

Kom til Stevns og leg

Natur – Kreativitet – Engagement

Få pulsen helt op eller helt ned – Stevns gemmer på et utal af spændende oplevelser, uanset hvad du er til.

Gå i et med naturen på en af de mange vandreruter eller på vandet i kajak.

Gå på opdagelse i skoven på hesteryg eller mærk suset, når du står på kanten af Stevns Klint.

Udvid din horisont i det lokale kulturhus eller bliv en del af et rigt foreningsliv.

Gå på opdagelse i Stevns’ mange arrangementer!

Kultur og byliv for enhver smag

Du kommer ikke til at savne noget på Stevns. Uanset om du er til ro og hygge eller fart over feltet, så finder du det, du skal bruge på Stevns. Her er tid til fordybning, men der er ikke langt til shopping, caféer og hyggelige restauranter. Stevns giver dig spisesteder til enhver smag og pengepung. Lad dig underholde i biografen, til koncerter og udstillinger i Kulturhuset.

Rigt foreningsliv

På Stevns står tiden kun stille, når du selv vælger det. Her er højt til loftet og aktive, engagerede ildsjæle, der bare venter på at inkludere dig i deres mange spændende aktiviteter. På Stevns er du ikke bare én i mængden, medmindre du gerne vil være det. Her er stærke lokale fællesskaber, som hilser alle, som har lyst til at være med, velkommen. Slå dig løs sammen med ligesindede – du finder med garanti en forening, der passer til dig.

I et med naturen

Stevns omgiver dig med den smukkeste natur med skov, hav, åer, marker og strande. Mærk vinden i håret, skumsprøjtet fra havet og lad dig forføre af de mange vandrestier i skoven, langs klinten eller i Ådalen. Naturen inviterer dig til en bred vifte af spændende kultur-, natur- og friluftsoplevelser i hele Stevns. Gå på opdagelse i de mange muligheder her.

Tid til sport

Du kan opleve naturen på mange måder. Er du til kajak, surfing, ridning, golf eller bare en god løbetur over markerne, så ligger mulighederne lige for fødderne af dig. Desuden tilbyder fodboldklubberne spil på græs, kunstgræs og gulv, og idrætsforeningerne giver dig alt fra boldspil og dans til kampsport og gymnastik.

Leg på Stevns

Oplev Stevns på mange måder

indlæser kort - vent venligst...

Leg på Stevns: 55.467956, 12.079468

Seneste nyheder