Foreningsliv

Brænder du for lokalsamfundet, socialt arbejde, jagt eller noget helt fjerde - I Stevns finder du ligesindede ildsjæle indenfor ethvert felt, der bare venter på dig og dine inputs. Stevns byder på et bredt, mangfoldigt og aktivt foreningsliv.

Bliv en del af et stærkt lokalt fællesskab

En af de nemmeste måder at blive integreret på Stevns er gennem foreningslivet.Tag del i de aktive borgerforeninger, der holder hjulene kørende i lokalsamfundene, eller engagér dig i ungernes idrætsforeninger. Bliv en del af et stærkt lokalt fællesskab, der har de samme interesser som dig, og mærk, hvordan sammenhold kan flytte bjerge.

Find foreningen der passer dig

Bliv frivillig

Drømmer du om at hjælpe andre mennesker, der har det svært, har brug for støtte eller selskab? Eller vil du gerne give en hjælpende hånd – hvad enten, det gælder lysopsætning til teaterforestillinger eller pasning af fisk på plejehjem? Der er mange muligheder for at gøre en forskel i kommunen, og Stevns Frivillighedscenter er omdrejningspunktet for alle frivillige aktiviteter. De kan hjælpe dig med finde det sted, hvor dine evner og dit engagement bliver mest værdsat.

Stevns frivillighedscenter

Seneste nyheder