I Hårlev kan du finde nye billige erhvervsgrunde til din virksomhed til kun 50 kr./kvm. Med en grund i Hårlev får din virksomhed en attraktiv beliggenhed ved et veletableret erhvervsområde, gode trafikale forbindelser og med kort afstand til regionens vækstcenter i Køge. 

Attraktive grunde til en attraktiv pris

Nye erhvervsgrunde i Stevns erhvervscentrum

Stevns Kommune har netop sat 60.000 kvm erhvervsjord i Hårlev til salg gennem ErhvervsMægler Næstved. Erhvervsgrundene i Hårlev koster kun 50 kr./kvm + moms og tilslutningsbidrag.

Som en aktiv erhvervs- og stationsby ligger Hårlev centralt placeret på Stevns. Med en grund i Hårlev vil din virksomhed få en god beliggenhed i et veletableret erhvervsområde. Hårlev er nemlig Stevns’ erhvervscentrum.

Hårlev har samtidig gode trafikale forbindelser, hvad enten det er med det offentlige eller med bil. Som knudepunktet på Østbanen, ligger Hårlev centralt og praktisk, hvad enten du skal med nord, syd eller øst. Med kun 15 kilometer til motorvejen ligger hele Sjælland åben.

Stevns er en af de kommuner i regionen, der oplever den største procentvise stigning i private arbejdspladser og nyt iværksætteri – særligt brancherne transport, industri, service, bygge og anlæg er i vækst.

Fælles iværksætterhotel

Har du i stedet lyst til at leje dig ind i et inspirerende kontorfællesskab? I Hårlev åbner Kommunen og Stevns Erhvervsråd op for et iværksætterhus med 10 moderne arbejdspladser – enten på et åbent kontor eller lukkede enkeltmandskontor. Så læs mere her: https://www.komtilstevns.dk/nyheder/stevns-aabner-snart-doerene-for-nyt-ivaerksaetterhus/