Lys, luft og plads

Hanna og Eva er begge født og opvokset i København. I sommer tog de den store beslutning, at flytte mænd og børn til en 700 km2 stor gård ved landsbyen Tommestrup i Stevns Kommune. 

Hanna, 33 år og kandidat i Flytningestudier og Eva, 32 år og Journalist

Hanna, 33 år og kandidat i Flygtningestudier og Eva, 32 år og Journalist:

”Ved at flytte til Stevns har vi fået lys, luft og plads til både inden- og udendørsleg. Den ekstra plads giver god mulighed for, at udforme både kreative og praktiske projekter både for sig selv og børnene, såsom et shelter, en forhindringsbane og bålplads i haven.”

 

 

”I forhold til at flytte fra København, betød det noget, at vi kunne tage springet sammen. At vi er 4 voksne både til det logistiske og det sociale. Vi har planer om at lave en større køkkenhave og til sommer kommer der høns. Vi er blevet rigtigt glade for gårdbutikkerne, hvor vi kan købe lokalt producerede varer og samle jordbær om sommeren”

 

 

”Stevns virker længere væk, når man er i København, end det i virkeligheden er. Man kommer forholdsvis hurtigt til København. Vi har udsigt til åbne marker, samtidig er vi også i nærheden af en by med butikker, daginstitutioner og mennesker.”

”Vi har store tanker om en blomsterhave. Det er svært at gøre i København. Det er fedt at kunne skabe noget i naturen, og når vi er ude i haven, så er der bare blå himmel! Vi har allerede lavet marmelade og saft fra hindbær, hyldebær og hyldeblomst, og vi har haft gang i en stor produktion af æblecider. Det er jo virkelig en af de fede ting ved egen stor have”

 

Find din drømmehave på Stevns