Virk på Stevns

Kom til Stevns og virk

Flyt din virksomhed til Stevns og få råd til at udvikle og investere i din virksomhed. Her er billige erhvervsgrunde og -lokaler med masser af plads til at vokse.

Du er centralt placeret på Østsjælland, tæt på motorvej og klos op ad regionens vækstcenter i Køge. I Stevns bliver du mødt af en erhvervsvenlig kommune i vækst med gode rammevilkår – her er din virksomhed velkommen.

Plads til at vokse – råd til at vækste

I Stevns Kommune finder du et bredt udvalg af erhvervsgrunde- og lokaler centralt placeret på Østsjælland, klos op ad Køge og 15 minutter fra motorvejen. Med en kvadratmeterpris, som er væsentlig lavere end i nabokommunerne, får du meget mere for pengene – penge, som du i stedet kan bruge på at udvikle og investere i din virksomhed.

Bliv en del af væksten

Stevns er en kommune i vækst; virksomhederne er i fremgang, arbejdsstyrken vokser, og der bliver bygget i stor stil. Her bliver du en del af et blomstrende iværksættermiljø og af stærke erhvervsnetværk – der er også plads til din virksomhed!

 

Læs mere om erhvervslivet

Et solidt fundament under din virksomhed

I Stevns møder du en erhvervsvenlig kommune med en erhvervspolitik, der sikrer, at du har et solidt fundament at drive din virksomhed på. Her får du nogle af Sjællands bedste rammevilkår med lave gebyrer og afgifter.

 

En kommune med muligheder

Der er masser af muligheder for din virksomhed på Stevns. Bliv en del af den voksende turistbranche eller bliv partner med Stevns Klint Verdensarv og få et internationalt brand i ryggen. Er du i bygge- og anlægsbranchen, er du ideelt placeret på Stevns – tæt på de store statslige og regionale projekter i Køge og Østsjælland. Som digital iværksætter er du altid tæt på kunder og samarbejdspartnere på Stevns – de fleste byer har lynhurtigt fibernet.

Seneste nyheder