Erhvervsmuligheder

Stevns er en erhvervsvenlig kommune med lave kvadratmeterpriser og en central placering på Østsjælland. Her er gode muligheder for din virksomhed, hvad enten du er i turistbranchen, har en bygge- og anlægsvirksomhed, er digital iværksætter eller noget helt fjerde.

I Stevns kommune er der gode muligheder for at drive virksomhed

Særligt for dig, som vil:

  • Være en del af den voksende turistbranche
  • Have et internationalt brand i ryggen som verdensarvspartner
  • Være tæt på de store bygge- og anlægsprojekter i Køge
  • Have en fed hjemmearbejdsplads med lynhurtigt internet

Turismen er i udvikling – vil du være med?

Med kåringen af Stevns Klint som UNESCO verdensarv er turisterne for alvor ved at få øjnene op for Stevns som turistdestination, og her er gode muligheder for virksomheder, der har tilbud og aktiviteter, som kan supplere turisternes besøg på Stevns Klint. Stevns Kommune har stor fokus på at udvikle Stevns som turistdestination – kom og bliv en del af udviklingen!

 

Kontakt turismekonsulent Cathleen Diana Pedersen for at høre mere om mulighederne.
På telefon 2374 1425 eller e-mail: cathleen@stevnserhvervsraad.dk

 

 

Få et internationalt brand i ryggen – bliv verdensarvspartner

Har din virksomhed et produkt eller en ydelse af høj kvalitet, som er med til at formidle fortællingen om Stevns Klint, har du mulighed for at blive verdensarvspartner. Som verdensarvspartner får du et internationalt anerkendt brand i ryggen, som er kendt ude i verden.

 

Læs mere om partnerskabsprogrammet

Hop på vækstlokomotivet i Køge

I Stevns er du tæt på Køge – regionens vækstcenter – som forventes at skabe 10.000 nye job i løbet af de kommende 10 år. Store statslige og regionale investeringer, som motorvejsudvidelse, ny jernbanestation og universitets-sygehuset og forskellige byudviklingsprojekter, skaber især travlhed i bygge- og anlægsbranchen, som du har gode muligheder for at servicere fra Stevns.

 

Find lokaler til din virksomhed

Arbejd hjemmefra tæt på hele verden

Er du digital iværksætter? På Stevns kan du arbejde hjemmefra tæt på hele verden! Her er mange boliger, som er egnede til erhverv, og med fibernet bliver du lynhurtigt koblet op til kunder og samarbejdspartnere.

Hør mere om erhvervsmulighederne i Stevns Kommune.
Kontakt Erhvervschef Thomas Christensen på telefon 30 61 99 52 eller email:

 

thomas@stevnserhvervsraad.dk

Seneste nyheder