Erhvervspolitik

I Stevns møder du en erhvervsvenlig kommune, som gerne vil skabe økonomisk vækst og arbejdspladser i de lokale virksomheder. Derfor har kommunen en erhvervspolitik, der skal sikre, at du har et solidt fundament at drive din virksomhed på.

Stevns Kommune har fokus på:

  • Gode rammevilkår
  • God service og dialog med kommunens virksomheder
  • Ambitiøs rådgivning og stærke erhvervsnetværk
  • At understøtte iværksætterpotentialet
  • Udviklingsprojekter, der fremmer erhvervslivet
Rammevilkår

Gode rammevilkår – fundamentet under din virksomhed

Kommunen har fokus på at skabe gode kommunale rammevilkår med lave gebyrer og afgifter for virksomhederne. I Stevns er der ikke langt fra din virksomhed til kommunens politikere og embedsmænd, og kommunen er i løbende dialog med erhvervslivet om, hvordan kommunen bliver endnu mere attraktiv at drive virksomhed i.

Læs mere om kommunens rammevilkår

Dialog og god service

Når du driver virksomhed i Stevns Kommune, vil du af og til have behov for at være i dialog med kommunen f.eks. i forbindelse med byggesager. For at du hurtigt kan komme videre med driften og udviklingen af din virksomhed, har kommunen fokus på at sikre en konstruktiv og effektiv sagsbehandling, hvor den gode dialog og service er i fokus.

Har du en byggesag, kan du ringe til byggesagsteamets vagttelefon, som er bemandet med en byggesagsbehandler:
Tlf.:  +45 56 57 54 24
E-mail: byggesag@stevns.dk

Støtte til iværksættere

Hvis du overvejer at starte virksomhed, er der masser af hjælp at hente i Stevns Kommune, som lægger stor vægt på at støtte og rådgive nye virksomheder. Derfor har kommunen lavet en aftale med Stevns Erhvervsråd om at tilbyde gratis rådgivning til alle iværksættere.

Læs mere om at blive iværksætter

Ambitiøs rådgivning og stærke netværk

Stevns Kommune vil gerne hjælpe din virksomhed med at vækste og skabe arbejdspladser. Derfor har du adgang til gratis rådgivning og vejledning via Stevns Erhvervsråd. I erhvervsrådet finder du samtidig et stort netværk af virksomheder, hvor du kan møde samarbejdspartnere og hente sparring til din virksomhed.

Bliv klogere på alle kommunens tilbud til din virksomhed:

Besøg Stevns Erhvervsråd

Seneste nyheder