Grunde og lokaler

I Stevns finder du et bredt udvalg af erhvervsgrunde- og lokaler centralt placeret på Østsjælland, klos op ad Køge. Her får du masser af plads for pengene – kvadratmeterpriserne er væsentligt lavere end i nabokommunerne.

Store byggegrunde – små priser

Har du brug for plads til din virksomhed? Stevns Kommune har et bredt udvalg af lokaler og byggegrunde, fordelt over hele kommunen.

Med en kvadratmeterpris, som er væsentlig lavere end i nabokommunerne, får du meget mere for pengene – penge, som du i stedet kan bruge på at udvikle og investere i din virksomhed.

Central placering tæt på Sjællands vækstmotor

I Stevns får din virksomhed en central placering på Østsjælland klos op ad Køge – regionens største vækstmotor, som i de kommende 10 år forventes at skabe 10.000 nye arbejdspladser og cirka 8.000 nye borgere. Her er du både tæt på potentielle kunder, samarbejdspartnere og en stor arbejdsstyrke.

Attraktivt erhvervs​område i Hårlev

I Hårlev finder du kommunens største erhvervsområde, som er i fortsat vækst grundet den centrale placering på Østsjælland. Her er et stort udvalg af erhvervsgrunde i forbindelse med eksisterende og velfungerende erhvervsområder. Den lave kvadratmeterpris på bare 100 kr. m2 er væsentlig lavere end tilsvarende områder i nabokommunerne.

indlæser kort - vent venligst...

Hårlev: 55.348800, 12.229800

Med en erhvervsgrund i Hårlev får du:

  • Lavere omkostninger til husleje
  • Bedre råd til udvikling af din virksomhed
  • Central placering på Østsjælland
  • Et kvarter fra Køge
  • Under 20 minutter fra motorvej
  • Kvartersdrift med tog til Køge
  • Udsigt til marker og åbne vider

Få hjælp til at finde den helt rigtige placering til din virksomhed

 

Kontakt erhvervschef Thomas Christensen
på telefon 30 61 99 52 eller e-mail:

 

thomas@stevnserhvervsraad.dk

Har du spørgsmål til kommunens erhvervsgrunde?

 Kontakt Jakob Splidsboel, erhvervs-og udviklingskonsulent fra Stevns Kommune på tlf. 21548046 – jakobspl@stevns.dk

 

Find ledige lokaler til din virksomhed

Find erhvervslokaler og virksomhedslokaler i Stevns på Ejendomstorvet Danmarks største portal for erhvervsejendomme og virksomhedslokaler. I Stevns Kommune er der erhvervsejendomme og erhvervslokaler i Hårlev, Store Heddinge og Strøby til leje og salg.

 

Besøg Ejendomstorvet her

Seneste nyheder