Infrastruktur

På Stevns har du gode forbindelser til Sjælland og København – og hurtige digitale forbindelser til resten af verden.

Kørsel

Har du virksomhed i Stevns Kommune, har du ikke langt til kunder og samarbejdspartnere på resten af Sjælland. Fra det nordlige Stevns kan du køre til Køge på 10 minutter og København kan nås inden for en time.

Stevns er gennemskåret af to landeveje, som bringer dig hurtigt gennem kommunen. Skal du på motorvej, kan du køre på Sydmotorvejen ved Rønnede og Køge Bugt Motorvejen ved Køge. Fra erhvervsområdet i Hårlev kan du komme på motorvej på et kvarter.

Find ledige erhvervsgrunde i Hårlev

Offentlig transport

Har dig, dine medarbejdere eller kunder behov for offentlig transport? De fleste større byer i kommunen har en togstation, så I kan tage med Østbanen til Køge, hvorfra der går regionaltog til Sjælland og S-tog til København. Når den nye bane fra Ringsted til København åbner i 2019, bliver rejsetiden fra Køge til København blot 25 minutter. Østbanen går regelmæssigt: to afgange i timen fra alle stationerne på Stevns undtagen fra Hårlev, hvor der er kvartersdrift. Der er desuden 13 buslinjer med busstoppesteder i hele kommunen.

Busruter i Stevns

fibernet

Digital Infrastruktur

Fra din arbejdscomputer kan du komme hurtigt på nettet – mange byer på Stevns har fået fibernet eller er på vej til at få det, så du kan komme hurtigt online lige meget, hvor din virksomhed ligger.

Tjek hvilke adresser på Stevns, som har fibernet

I 2019 bliver der opsat 7 nye telemaster, så du har god dækning på din mobiltelefon i det meste af kommunen.

Seneste nyheder