Stevns Erhvervsråd

I Stevns Erhvervsråd er der masser af tilbud til dig, som gerne vil udvikle og vækste din virksomhed. Her finder du gratis og kompetent rådgivning, spændende erhvervsarrangementer og et stærkt netværk af virksomheder.

Hvad er Stevns Erhvervsråd?

Stevns Erhvervsråd arbejder for at styrke erhvervsudviklingen og forbedre vilkårene for erhvervslivet i Stevns Kommune. Erhvervsrådet er en privat forening, stiftet af erhvervslivet med over 230 medlemsvirksomheder. Foreningen varetager Stevns Kommunes erhvervsservice – det betyder, at du kan få gratis rådgivning og vejledning, hvis du har en virksomhed eller overvejer at starte virksomhed i Stevns Kommune.

 

 

Læs mere om Stevns Erhvervsråd

Stevns erhvervsråd

I Stevns Erhvervsråd får du:

  • Kompetent rådgivning og vejledning
  • Målrettede og vækstskabende udviklingsforløb
  • Et stærkt erhvervsnetværk
  • Spændende og lærerige arrangementer
  • Indflydelse på erhvervsudviklingen
Stevns erhvervsråd

Få hjælp til vækst og udvikling

I Stevns Kommune har du adgang til gratis rådgivning hos Stevns Erhvervsråd. Erhvervschefen står klar til at give dig sparring – hvad enten du har en idé, du gerne vil prøve af, en konkret udfordring, du mangler hjælp til eller bare mangler et skub for at komme videre med din virksomhed.

Vil du skrue op for væksten, kan du deltage på nogle af Stevns Erhvervsråds målrettede udviklingsforløb, hvor du arbejder strategisk med de udviklingsområder, der kan styrke din virksomhed og øge din indtjening.

Thomas Christensen

Find ud af, hvad Stevns Erhvervsråd kan gøre for dig

 

Kontakt erhvervschef Thomas Christensen
på telefon 30 61 99 52 eller e-mail:

 

thomas@stevnserhvervsraad.dk

Seneste nyheder